Home » Životne priče » (VIDEO) BEBA JE DANIMA PLAKALA, A KADA SU JOJ SKINULI ČARAPE USLEDIO JE ŠOK: Zbog ovoga je mogla da ostane bez prsta, svakome se može desiti!

(VIDEO) BEBA JE DANIMA PLAKALA, A KADA SU JOJ SKINULI ČARAPE USLEDIO JE ŠOK: Zbog ovoga je mogla da ostane bez prsta, svakome se može desiti!

 

Džema Frejzer, mama iz Škotske, okačila je na svoj Fejsbuk profil nezgodu koja se dogodila njenoj ćerkici.

 

Zbog dugačke plave dlake sa Džemine glave, njena beba zamalo da izgubi prstić na nozi.

 

Dok joj je menjala pelenu, Džema je primetila da joj se jedan prstić na nozi naduo i poprimio skoro ljubičastu boju. Prvo je mislila da njena ćerka ima alergijsku reakciju, ali je bolje pogledala i videla nešto drugo.

 

“Celog vikenda je bila nervozna i uplakana. Odmah sam se zapitala koliko dugo ta dlaka stoji oko njenog prsta i koliko je vremena trebalo da potpuno prekine cirkulaciju?”, rekla je Džema.

Pokušala je sama da skloni dlaku, ali bila je pretesno vezana i njena ćerka Orla nije prestajala da plače. Zatim je pozvala Hitnu pomoć i njima je trebalo 45 minuta da malenim makazama iseku dlaku, dok je jadna Orla neutešno plakala.

 

Doktori su joj odmah prepisali antibiotik, ali je zbog otvorene rane i infekcije koja nije prestajala njen prstić danima bio natečen, tako da je morala hitno na operaciju. Hirurg je uklonio sve delove dlake u njenom prstu i godinu dana kasnije, rana je u potpunosti zacelila.

 

Orla je imala puno sreće. Da njena mama nije na vreme uočila povredu, čvor dlake bi naneo trajnu štetu tako što bi u jednom momentu cirkulacija prestala i potencijalno dovela do toga da ona izgubi prst.

 

Kurir.rs/Daily Mail, Foto: Printscreen/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

error: Zaštićen sadržaj. Zabranjeno kopiranje!