Home » Ljepota i zdravlje » UČINITE NEŠTO DOBRO ZA SVOJE ZDRAVLJE, OSLUŠKUJTE POTREBE SVOG ORGANIZMA

UČINITE NEŠTO DOBRO ZA SVOJE ZDRAVLJE, OSLUŠKUJTE POTREBE SVOG ORGANIZMA

 

Svetski dan zdravlja obeležava se 7. aprila širom sveta sa ciljem podizanja nivoa svesti o značaju očuvanja zdravlja kao i poznavanja sopstvenog tela. Tu je da nas podseti da o zdravlju treba da mislimo svaki dan i da redovno osluškujemo potrebe svog organizma.

Brz tempo života rezultira pojavom umora, stresa i napetosti, a često ova stanja mogu da izazovu mnoge neželjene bolesti. Uzrok osećaja napetosti u najvećem broju slučajeva su dehidriranost organizma i nedostatak magnezijuma.

 

Zašto je važno da unosimo dovoljno magnezijuma?

Ovaj dragoceni mineral blagotvorno deluje na nervni sistem, pravilno funkcionisanje mišića kao i na celokupan metabolizam našeg organizma. Budući da je unos magnezijuma kroz hranu uglavnom nedovoljan, magnezijum iz vode predstavlja ključni faktor za optimalni unos ovog minerala, neophodnog za zdravlje svakog čoveka.

 

Kako zadovoljiti dnevne potrebe za magnezijumom?

U jednom litru Mg Mivela vode nalazi se 343 mg prirodnog magnezijuma, a upravo ova količina, zadovoljava dnevne potrebe organizma za ovim dragocenim mineralom. Uz redovan san, fizičku aktivnost i preporučenu dnevnu dozu magnezijuma, omogućićete vašem organizmu da nesmetano radi za vas. Učinite nešto dobro za svoje zdravlje uz Mg Mivelu.

 

Izvor: www.mgmivela.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

error: Zaštićen sadržaj. Zabranjeno kopiranje!