Home » Životne priče » Savršen život raspao se u 20 minuta: Muža i mene u kući je sačekala POLICIJA sa otvorenim LAPTOPOM, a unutra …

Savršen život raspao se u 20 minuta: Muža i mene u kući je sačekala POLICIJA sa otvorenim LAPTOPOM, a unutra …

Bila je udata za muškarca o kakvom je uvek sanjala, imala je sjajan posao i kuću iz snova. Bio je to savršen život, a onda je u taj savršen život i kuću iz snova upala policija i laptop njenog supruga otkrio je tajnu koja im je razorila život.

Sa 29 godina, Brijana je mislila da je ostvarila sve što želi. Jedne večeri, dok su se ona i suprug zagrljeni vraćali kući sa večere, unutra ih je sačekala policija.

– Na stolu je stajao otvoren laptop i na njemu slike koje nikada neću moći da izbacim iz glave. To su bile slike i snimci zlostavljane dece. Čovek koga sam volela svim srcem bio je zavisan od dečje po*no*rafije – priča šokirana žena.

Taj šok, ljutnja, bes, neverica isti su za svaku ženu koja prolazi kroz tako nešto. To je osetila i australijska političarka dr Rejčel Karling Dženkins nakon što je u Parlamentu otkriveno da je njen suprug gledao dečju po*no*rafiju dok su bili u braku.

– Moj brak okončao se istog trenutka kada sam to saznala. Otišla sam iz kuće i nisam se vratila čak ni da pokupim svoje stvari – rekla je političarka, i zadobila simpatije žena koje su prošle kroz isto.

– Strašno je to što je nakon takvog otkrića na celu porodicu bačena ljaga, iako niko od nas nije kriv ni za šta. Uostalom, čak se i sami osećate prljavo iako ništa niste imali sa tim – ispričala je još jedna žena svoja iskustva sa suprugom pedofilom.

Što se Brijane tiče, njena ljubav prema suprugu umrla je iste sekunde kada je videla slike na laptopu.

– Nakon razgovora sa policijom, za 20 minuta nestala sam iz kuće i od tad nikada više nisam videla bivšeg supruga. Nisam išla ni na njegovo suđenje. Ne želim ništa sa njim – priča Brijana.

Njen suprug uhapšen je u okviru policijske akcije „Centurion“, izvedenoj 2008. godine, kada je u zatvoru pored njega završilo još 70 pedofila.

U godinama koje su usledile, Brijana se samoizolovala u pokušaju da zaboravi na noćnu moru koja joj se dogodila. Napustila je državu i vratila se posle nekoliko godina, kada je mislila da će moći da podnese da krene iznova.

– Sada znam da sam patila od posttraumatskog stresa. Nekada sam bila vesela i razgovorljiva. Nakon tog događaja, trebalo mi je sedam godina da skupim snage i dodirnem drugog muškarca.

Ne znam da li je to zato što ne verujem njima ili svojoj proceni muškaraca – priča Brijana, dodajući da se i dalje bori sa sobom i pokušava da ne dozvoli da je gnusan postupak njenog muža definiše.

– Ljudi pedofile zamišljaju kao mračne, prljave tipove koji dane provode u podrumu za kompjuterom. To nema veze sa istinom. Moj suprug bio je zgodan, uspešan i druželjubiv.

I mnogi drugi pedofili su takvi. I mi, supruge pedofila, smo žrtve. Ne u toj meri kao deca, ali smo kolateralna šteta, i društvo mora da shvati da nema razloga da i nas kažnjavaju za postupke naših muževa.

(Zena.blic.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

error: Zaštićen sadržaj. Zabranjeno kopiranje!