Home » Duhovnost » Izaberite jedan simbol i otključajte tajne svoje podsvijesti (nama je pogodilo!)

Izaberite jedan simbol i otključajte tajne svoje podsvijesti (nama je pogodilo!)

 

Nikada nećemo u potpunosti znati što se sve krije u dubinama naše podsvijesti. Ponešto možemo otkriti analizirajući snove, intuiciju ili brze, spontane reakcije. Međutim, nikada nećemo dokučiti sve tajne naše podsvijesti.

Naravno, to ne znači da ne bi trebali pokušavati bolje upoznati sebe. Grčki filozof Aristotel jednom je rekao: “Poznavanje sebe početak je svih mudrosti.”

Poslušajmo ove mudre riječi i saznajmo nešto novo o sebi rješavajući ovaj zabavni, psihološki test. Izaberite jedan od simbola koji vas najviše privlači, a onda pročitajte što to govori o vama.

1. Srce

Vi ste dopadljiva osoba, naročito suprotnom spolu. Volite živjeti u svom svijetu fantazije i sanjate o savršenoj ljubavi. Simbol srca također govori da imate problem s iskazivanjem osjećaja, piše Whole secrets.

Umjesto da priznate svoje prave osjećaje, očekujete od drugih da pogode što vam se krije u srcu. Ovo stvara barijere, zbog kojih se osjećate usamljeno.

2. Pehar

Vi ste ambiciozni i moć i uspjeh su vaši ciljevi. Posjedujete natjecateljski duh i volite pobjeđivati. Neuspjesi vam teško padaju i obično druge krivite za njih. Osjećate da ste posebni i  da zaslužujete samo najbolje.

Možda čak mislite da ste bolji od drugih. Pehar je simbol ponosa, truda i velikih dostignuća.

3. Suza

Ovaj simbol ukazuje na negativne emocije i traume: on je povezan s tugom, anksioznošću i depresijom. Ako ste izabrali ovaj simbol, možda imate poteškoće u odnosima s ljudima ili s određenim osjećajima.

Možda se osjećate usamljeno, a nemate nikog bliskog tko bi saslušao vaše probleme. Osjećate li se neshvaćeno s vremena na vrijeme?

4. Ptica

Ptica predstavlja slobodu i bijeg od problema. Ponekad poželite naprosto odletjeti i ostaviti sve za sobom. Sanjate o mirnom, bezbrižnom životu, ali za sada znate da je to trenutno neostvarivo.

Ako ste izabrali pticu, pred vama je mnogo prilika i prepreka koje ćete uspješno savladati.

5. Pješčani sat

Pješčani sat simbolizira strah od budućnosti i bolne uspomene iz prošlosti. Ne zamarajte se prošlim događajima već se fokusirajte na sadašnjost.

Pješčani sat možda ukazuje da ste zaglavili u određenim stvarima. Bilo bi dobro da ih pustite, započnete sve iznova ili da jednostavno krenete dalje.

6. Leptir

Sviđaju vam se lijepe i skupocjene stvari. Dok sanjate o luksuznom životu, ne radite puno na tome da promijenite trenutnu financijsku situaciju. Radije se uzdate u sudbinu nego što pokušavate sami ostvariti uspjeh.

Usprkos tome, leptir kao simbol metamorfoze, može značiti da ste spremni na promjenu u životu. Ovaj simbol znači i da ste kreativni i maštoviti, ali vam nedostaje hrabrosti da ostvarite svoje ideje.

7. Komadić slagalice

Želite ispraviti stvari u svom životu, ali vam to ne polazi za rukom. Možda razlog za to leži u vama? Ne želite rješavati tuđe probleme, jer osjećate da imate dovoljno vlastitih problema. Želite uredan i miran život, savršenog partnera – za sada, sve vam je izvan domašaja.

Frustrirani ste s vremena na vrijeme i sanjate o boljem životu. Osjećate da vam još uvijek nešto nedostaje, a možda bi trebali biti zadovoljni time što imate.

8. Ključ

Ključ može ukazivati na to da zatvarate jednu fazu života i da se okrećete novim mogućnostima. Možda ćete riješiti problem koji dugo želite riješiti.

Ovaj simbol također govori da krijete neke tajne u sebi. Ne pokazujete u potpunosti svijetu tko ste i što osjećate.

izvor: fokuzz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

error: Zaštićen sadržaj. Zabranjeno kopiranje!