Home » Savjeti » Hrskavica i tetive u mom lijevom koljenu su bili u potpunosti oštećene! OVAJ LIJEK OBNOVIO IH JE ZA 7 DANA! (RECEPT)

Hrskavica i tetive u mom lijevom koljenu su bili u potpunosti oštećene! OVAJ LIJEK OBNOVIO IH JE ZA 7 DANA! (RECEPT)

314cd209cbfdb73c432928129db7d098_XL-563x353

 

Bolovi u kostima i zglobovima mogu biti nesnošljivi. Uslijed mnogih faktora, naše kosti postaju krhkije. Zbog svega toga, trebali biste jesti zdravu hranu, tačnije unositi što više kalcijuma. Kalcijum se nalazi u mliječnim proizvodima i zato ih što više konzumirajte.

Bez obzira na uzrok, bolove u kostima i zglobovima možete otkloniti ovim lijekom. U sastav ovog preparata ulazi bademovo mlijeko koje je inače bogato omega-3 masnim kiselinama, vitaminima (najviše A i C, A vitamin je također dobar za vid).
Banana je bogata vitaminima B kompleksa, vlaknima, mineralima, a sadrži dosta kalijuma koji je dobar za rad srca.

Potrebni sastojci:

– 200 ml bademovog mlijeka
– 140 g papaje
– 1 Banana
– Med

Priprema i način korištenja:

Priprema je vrlo jednostavna, potrebno je da ogulite bananu i papaju i isjeckate na male komadiće. Obratite pažnju da ne budu puno zrele. Stavite ih u blender i dodajte bademovo mlijeko i med. Stavite 1 ili dvije kašike meda.

Ovaj preparat je veoma dobar za vaše zdravlje i ojačat će vas i spriječiti mnoge bolesti. Oslobodit će vas bolova u kostima i zglobovima, a potrebno je da ovaj napitak pijete 3 puta sedmično uz doručak. Nakon nekoliko dana ćete primjetiti poboljšanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

error: Zaštićen sadržaj. Zabranjeno kopiranje!