Home » Savjeti » HRAST ISCELJUJE OD 9 UVEČE DO 3 POSLE PONOĆI: Evo koje drveće štiti i daje svoju energiju ljudima!

HRAST ISCELJUJE OD 9 UVEČE DO 3 POSLE PONOĆI: Evo koje drveće štiti i daje svoju energiju ljudima!

 

Podovi, zidovi i plafoni obavezno su se pravili od hrastovine – da bi dom i njegovi žitelji bili zaštićeni od nepovoljnih uticaja i povratili čovekovu duhovnu snagu.

 

Hrast ispoljava isceljujuće osobine od devet sati uveče do tri sata iza ponoći, a ostatak vremena “spava” prikupljajući snagu. Uzmite u obzir da svako drvo ima vlastite magične osobine. U šumi se morate prilagoditi energiji drveta. Ne smete bezobzirno odseći njegovu grančicu. Zagrlite stablo i zamolite drvo da vam promogne, a ono će, sasvim sigurno, tada podeliti svoju energiju s vama.

 

Breza

 

Prema verovanjima, u njenom lišću krile su se duše mrtvih. Upravo zbog toga, naši preci nisu sadili brezu uz samu kuću, neko pored kapije. Obavezno su pored breze stavljali klupu kako bi uživali u njenoj lepoti i razgovarali s njom.

To je uvek unosilo mir u dušu. Breza je naročito blagonaklona prema deci i ženama koje očekuju bebu. U stara vremena, žena pred porođajem obavezno se obraćala brezi, moleći je za lak porođaj i zdravo dete. Metlom od brezovog pruća čistile su se “nečiste sile” iz ćoškova kuće. Energija breze je ženska. Ona uvećava žensku lepotu i mladost.

 

FOTO: PROFIMEDIA

Hrast

 

To je drvo sa najjačom energijom. Hrast nije nimalo jednostavno drvo jer se dugo navikava na čovekovo priststvo. Ali kada vas pusti pod svoje grane, više vas neće napuštati i pomagaće vam gde god da se nalazite. Ovo je drvo takođe u stanju da prenosi informacije na daljinu. Upravo zbog toga su se u drevna vremena hramovi gradili u hrastovoj šumi.

 

FOTO: PROFIMEDIA

Jela

 

Jela je drvo koje se suprostavlja zimi i ne spava, poklanjajući svoju energiju ljudima tokom cele godine. Međutim, ona nije previše darežljiva i daje tačno onoliko koliko vam je potrebno, ali zato to čini u sva četiri godišnja doba.

Njena energija ne deluje odmah, poput munje. Može proći i cela sedmica pre nego što vi, jednog divnog ponedeljka, počnete osećati delovanje njene pozitivne energije.

 

FOTO: PROFIMEDIA

Kurir.rs/Aura.ba, Foto: Profimedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

error: Zaštićen sadržaj. Zabranjeno kopiranje!