Home » Duhovnost » Fotografija koja vas najviše privlači otkriva poruku vašeg anđela – Saznajte o čemu se radi!

Fotografija koja vas najviše privlači otkriva poruku vašeg anđela – Saznajte o čemu se radi!

 

Ponekad primamo poruke u obliku prijateljskog savjeta, preko životinjskih glasnika, a u ovom slučaju, privučeni ste određenom slikom.

Odvojite trenutak i pogledajte slike ispod.

Izaberite onu koja vas najviše privlači i vaša anđeoska poruka bit će otkrivena.

Ako ste odabrali sliku A:

Ovo je jako dobro vrijeme. Možda već možete osjetiti olakšanje u svom životu ili ćete ga uskoro osjetiti. Energetski uvjeti su pogodni za uspjeh svakog projekta u koji ste uključeni. To je zato što ste napravili dobar izbor. Vaš san se sada ostvaruje. Vrijeme je da dobijete blagodati od projekta, pothvata ili ideje koju ste posadili u prošlosti, piše Gostica.

Nije bilo lako doći do mjesta na kojem se sada nalazite. Ponekad ste sumnjali u vaš uspjeh.

A ipak je došlo vrijeme da dobijete nagradu za vaš naporan rad i trud. Sada možete graditi svoje uspjehe ili postaviti nove ciljeve i započeti nešto novo.

I kad započnete nešto novo, budite strpljivi, učinite to nakon razmišljanja o ciljevima i sljedećim koracima. Mogla bi putovanje biti uključeno u vaš posao.

Ako ste odabrali sliku B:

Vrijeme je da sjednete i dobro pogledate sebe. U drugim se ljudima nalaze prekrasne osobine i divite se njima. Iako je ovo sjajna osobina, nemojte zaboraviti da je ono što prepoznajete u drugima prisutno i u vama.

Drugi su samo odraz vas, pokazuju vam ono što vi jeste. Dakle, nemojte se osjećati loše.

Kad prepoznate nešto dobro u drugoj osobi, podsjetite se da ste to prepoznali jer imate vrlo sličnu osobinu unutar vas.

Često mislite da su drugi bolji od vas. Vrijeme je da prepoznate vlastitu ljepotu, talente i kreativnost. Kada počnete poboljšavati vlastitu percepciju, postat ćete snažna sila pozitivne promjene u ovom svijetu. I kada dopustite sebi da sjajite kao vaše istinsko ja, otvorit će vam se vrata obilja, uspjeha i beskrajnih blagoslova. Vidjet ćete!

Ako ste odabrali sliku C:

Ako ste se do sad opuštali, uživali malo više u hrani, odnosima, materijalnim posjedima i potajno se grizli zbog toga … prestanite. Sve dok ne pretjerate, malo zadovoljstva ne smeta. Život nije samo rad, ozbiljnost i odgovornost.

U životu treba uživati. Da, višak svega dovodi do neravnoteže u vašem životu i u vašoj energiji.

Bilo da je taj višak u uživanju ili u prekomjernom radu. Potreban je uravnotežen pristup.

Potražite ravnotežu u vašem životu i radite na balansiranju vaše energije. Istodobno, nemojte se boriti za bilo što. To vam neće pomoći. Ne morate se odreći užitaka u životu. Samo imajte na umu da trebate ostvariti ravnotežu.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

error: Zaštićen sadržaj. Zabranjeno kopiranje!