Home » Životne priče » Devojčica (2) posle teške operacije poželela mače: Majka zaplakala kada je videla koje je izabrala u azilu! (VIDEO)

Devojčica (2) posle teške operacije poželela mače: Majka zaplakala kada je videla koje je izabrala u azilu! (VIDEO)

 

Njena majka nije oklevala ni trenutka, pa je povela malenu u azil za životinje. Kad su stigli, prišlo im je jedno mače..

 

Kada je malena Skarlet Tipton imala svega 10 meseci, morali su da je podvrgnu operaciji i amputiraju joj ruku sve do ramena. Bio je to veoma težak period za nju i njenu porodicu. Posle duge borbe, devojčica se zdravstveno stabilizovala i mogla je da nastavi normalno sa svojim životom. Kada je napunila 2 godine, poželela je jednu želju – htela je mačku. Njena majka Simon nije oklevala ni trenutka, pa je povela malenu u azil za životinje. Kad su stigli, prišlo im je jedno mače…

foto: Printscreen Youtube / Did You Know ?

Skarlet je odmah reagovala na njega sažalivši se. Kao i njoj, ovom mačetu je amputirana cela noga kako joj život ne bi bio ugrožen. Devojčica je primetila da je mače pomalo tužno i reagovala je instinktivno. Osetila je da je mače posebno, na način na koji je i ona.

 

 

foto: Printscreen Youtube / Did You Know ?

Kada je shvatila o čemu se radi, majka nije mogla da zaustavi suze. Odmah su usvojili mače i nazvali ga Dok. Sada su njih dvoje najbolji prijatelji i pružaju jedno drugom mnogo ljubavi.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

error: Zaštićen sadržaj. Zabranjeno kopiranje!